dimecres, 19 de novembre del 2014

Panera dels tresors

La panera dels tresors ajuda als infants a establir els primer contactes, comunicacions i interessos entre ells a través del joc.
Els objectes de la panera són eines d’aprenentatge i són utensilis i materials domèstics, petxines, pedres, esponges, campanes, pots, taps....




 

Fem psicomotricitat

La psicomotricitat és un joc per estimular les habilitats motrius, però a més a més també es treballa la comunicació, la creativitat i el llenguatge.
Els infants s’ho passen molt bé posant a prova el seu equilibri, controlant desplaçaments, coordinació de moviments, orientació en l’espai….
Ens arrosseguem, pugem, baixem, saltem, ens enfilem , gategem, apilem,…….!!!!!!







diumenge, 16 de novembre del 2014

English time!!

Amb l’Ivonne cantem cançons, diem "Hello", "Bye Bye" i el nom dels colors!!!! Ens agrada molt fer anglès !!! que bé ens ho passem!!!!!








dissabte, 15 de novembre del 2014

El joc heurístic

El joc heurístic és una activitat basada en l'exploració i la descoberta d'objectes i materials no didàctics. Els infants combinen tots aquests materials de manera lliure, al seu ritme i fent moltes combinacions diverses: posar, treure, omplir, buidar, separar, aparellar, tapar, destapar, etc. Un cop finalitzat el joc es recull el material tot classificant-lo.





La Castanyada

Amb la tardor arriba el temps de torrar castanyes a la vora del foc i preparar panellets!!!
Mireu quins grans pastissers!!!!!
També ens van venir a veure dues castanyeres!!!! Vam cantar i ballar. Que bé ens ho vam passar!!!













Santa Tecla













Arriba la  Festa Major!!!!!
Vam anar d’excursió a veure els gegants de l’escola. A la llar també tenim els gegants moros en més petit així nosaltres els podem fer ballar!!!!
Per Santa Tecla ens ho vam passar molt bé!!!!! Mireu totes les activitats que vam fer!!!!!!
Vam fer ballar els gegants, vam pintar elements del seguici, i ens va venir a veure l’àliga petita!!!!!